• Uw bedrijf in de zomer?

Uw bedrijf in de zomer?

Tijdens de Krimpense Zomerweken wordt voor Krimpense kinderen gedurende vier weken een programma samengesteld waarin sport, cultuur en creativiteit bij elkaar komen.

In samenwerking met vele Krimpense partijen worden workshops, clinics en allerlei andere activiteiten georganiseerd. Op deze wijze geeft Krimpen invulling van de vakantie voor diegenen die niet op vakantie gaan, of aan diegenen die tijdens deze weken thuis zijn. De weken zijn toegankelijk voor al de Krimpense basisschoolleerlingen en vinden plaats in de eerste en de laatste twee weken van de zomervakantie. In samenwerking met Krimpense ondernemers geven wij een impuls aan de culturele en sportieve mogelijkheden
die onze gemeente kent.

De laatste week van de vakantie wordt de Krimpense Sportweek waarbij rondom de binnensportlocaties van Krimpen allerlei sportieve activiteiten worden georganiseerd, ondermeer in samenwerking met lokale sportclubs.
Van dinsdag tot en met donderdag kunnen kinderen terecht in en rondom de sportzalen. Sport en beweging, maar ook een gezonde levenststijl worden op deze wijze gepromoot.

Voordelen van de gekozen werkwijze en locatie
Wij kiezen voor een aanpak waarbij zoveel mogelijk kinderen mee kunnen doen. Dat houdt in dat we de sportaccommodaties en al de andere activiteiten aan willen bieden zonder dat daar een bijdrage voor verschuldigd is. Die kosten zijn er uiteraard wel. Voor een deel bekostigen wij die uit een stimuleringsbudget dat we als stichting zelf vrijmaken. Samen met u willen we de activiteit nog onvergetelijker maken voor de meer dan 1.000 kinderen die wij tijdens deze week verwachten. Dat kan door de vele mogelijkheden van De Boog en haar directe omgeving in te richten als een groot tijdelijk sportpark. Dat sportmarkt kleden we aan in een samen met u te bepalen stijl. Doet u mee?

Conceptprogramma
Samen met u toveren we de Sporthal en directe omgeving om tot een sportpark met vele uitdagingen. Dat gaat van springkussens, via clinicvelden tot een crossrunparcours in het nabij gelegen Krimpenerbos. In de sporthal zullen verschillende sporten onder de aandacht worden gebracht ter stimulering van de verschillende sporten in Krimpen. Van dinsdag tot donderdag zijn steeds 250 kinderen aanwezig rondom en in De Boog, begeleid door verschillende vrijwilligers en professionals. Daarnaast zullen we zorgen voor standjes waar ook de ouders zich kunnen vermaken en zullen clubs en sportbedrijven de gelegenheid krijgen zich te profileren.

Het thema van deze week is 'Klaar voor de start', waarmee we de vakantie op een sportieve wijze afsluiten en een voorzichtige opstart maken in de richting het nieuwe schooljaar.
In de voorgaande twee jaar zijn de Krimpense Zomerweken kleinschaliger georganiseerd, maar mede door de positieve feedback van ouders en kinderen denken wij dat we door het op te waarderen de weken tot een terugkerend begrip kunnen maken.

Meer informatie? Download ons bidbook of neem contact op met Wim Dekker via 06- 22 57 19 97