• Week 1: 10 tot 14 juli

Week 1: 10 tot 14 juli

-LEGO Techniek Zomer Challenge 
-ZomerLab Geheimschrift op kleitablet  
-ZomerLab Schelpen en Fossielen 
-ZomerFun en Sport de Populier 
-ZomerFun en Sport de Boog 
-ZomerFun en Sport de Groenen

We starten de Krimpense Zomerweken met super leuke activiteiten van maandag tot en met donderdag. Zo zijn er coole ZomerLab workshops voor nieuwsgierige kids. Kom bv. van alles te weten over schelpen en fossielen. Kinderen uit groep 5 en ouder kunnen zich aanmelden voor de workshop ‘Geheimschrift op kleitablet’. Sandra van Dam van www.curiosityworld.nl zorgt ook deze zomer weer voor veel interessante weetjes!

De LEGO Engineers komen deze week naar Krimpen toe met hun razend leuke workshops! LEGO fans kunnen in deze zomervakantie  technisch bouwen en de tofste ontwerpen maken!

Houd je van actie en beweging dan zit je deze ook goed! De sportdocenten van Synerkri organiseren speciaal voor jullie 3 fun en sportdagen, telkens bij en in een andere sporthal. Zien we jou in de Boog, de Groenendaal of in de Populier? Of kom naar alle 3 de dagen en start fit de zomervakantie! Dinsdag 11 juli een toffe buikschuifbaan bij sporthal de Populier, woensdag 12 juli een Nerf battle en super SOAKER gevecht in en bij sporthal de Boog en donderdag 13 juni een dag klimparcours in sportzaal de Groenendaal. Om je aan te melden voor deze activiteiten heb je een Synerkripas nodig. Aanmelden is mogelijk via:
http://www.synerkripas.nl/krimpen-aan-den-ijssel/naschooltijdinkrimpen/overzicht-aanbod